Blocați de zăpadă

După 16 ani de participare la competițiile naționale, clubul “Liga de Est” Vaslui nu s-a putut prezenta la Campionatul Național de taekwon-do de la Timișoara. Clubul vasluian a reușit să-l trimită doar pe Marcel Miron, restul echipei neputând ajunge din cauza zăpezii și a drumurilor nepracticabile.
“Competiția a adunat doar aproximativ 100 de sportivi, de la 15 cluburi. Participarea mai puțin numeroasă la ediția din acest an s-a datorat vremii nefavorabile. Și noi ne-am propus să participăm cu 16 sportivi, juniori și seniori, însă am renunțat, fiindcă nu am dorit să ne aventurăm la un drum așa de lung pe o asemenea vreme. E prima oară după 16 ani când participăm la campionatul național cu un singur sportiv”, a spus Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.
Marcel Miron a punctat bine pentru clubul vasluian. Sportivul a cucerit două medalii, din care una de aur la tehnici speciale și o alta de argint la tul centuri negre 3 dan.
“Aceste rezultate i-au adus lui Marcel un loc în lotul național de seniori. El va participa la Campionatele Europene, urmând ca până la competiție să se pregătească intens și sperăm să aducă noi medalii pentru România”, a mai spus Hondru Mihai.

Fără răspunsuri la "Blocați de zăpadă"