Gala Sportului Vasluian, ediția 2011

Cei mai buni sportivi din județul Vaslui au fost răsplătiți, ieri, pentru rezultatele meritorii obținute în anul 2011.

Ediția din acest an a aparținut artelor marțiale. Podiumul a fost ocupat de trei sportivi care practică taekwon-do, cu toții putându-se lăuda cu rezultate remarcabile obținute atât în competițiile naționale, cât, mai ales, în cele internaționale.

Astfel, poziția a treia a fost ocupată de Silvia Vasilache, sportivă pregătită de Mihai Hondru, președintele Clubului Sportiv „Liga de Est”, pe locul al doilea clasându-se Marius Ionicescu, de la Clubul Sportiv „Sulsa”. Ambii au reușit în 2011 să ridice steagul României la Campionatele Europene de Taekwon-Do.

Cel mai bun sportiv al anului a fost desemnat Macel Miron, pregătit tot de Mihai Hondru, care a fost multimplu campion european la seniori atât în probe individuale, cât și cu echipa.

De asemenea, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport (DJTS) Vaslui a mai acordat trei distincții de excelență jucătorului lui FC Vaslui, Ionuț Balaur, cel care a fost desemnat fotbalistul anului, lui Ionel Hohotă de la Rugby Club Bârlad, el fiind declarat rugbystul anului și lui Vasiliu Alexandru, de la HC Vaslui, acesta fiind desemnat handbalistul anului.

Fără răspunsuri la "Gala Sportului Vasluian, ediția 2011"