Marcel Miron, sportivul anului

În acest an, podiumul celor mai buni sportivi din județ este ocupat de taekwondo, prin Marcel Miron, Marius Ionicescu și Silvia Vasilache.
Astăzi, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJTS) Vaslui va organiza Gala Sportului Vasluian. Și în acest an, sportivii și antrenorii vor primi premii de criză, organizatorii dorind în special să evidențieze performanțele acestora. Față de anul trecut, acum podiumul aparține în totalitate taekwondo-ului care a adus numeroase medalii din competițiile internaționale. Pe primul loc se află Marcel Miron, de la clubul “Liga de Est” Vaslui, campion european atât la individual, cât și cu echipa.
“Mă bucur enorm. E o dovadă că s-a muncit mult. Îmi pare bine că nu sunt numai eu pe podium, sunt și alți colegi de ai mei. Se pare că cineva muncește, iar rezultatele apar. Felicitări pentru toți cei care sunt în top și cei care nu sunt, dar care au muncit mult în acest an”, a spus Marcel Miron, sportivul anului în județul Vaslui.
Pe locul doi se află Marius Ionicescu, de la clubul “Sulsa” Vaslui, campion european la taekwondo, iar pe locul trei se regăsește Silvia Vasilache, de la clubul “Liga de Est” Vaslui.

Fără răspunsuri la "Marcel Miron, sportivul anului"