Regal de arte marțiale la Vaslui

Moment emoționant, ieri, la Sala Sporturilor Vaslui. Mihai Hondru, președintele clubului “Liga de Est”, a reușit să adune zeci de generații practicante de taekwon-do, care și-au adus cu bucurie aminte de începuturile acestui sport la Vaslui, amintiri împrospătate și cu ajutorul imaginilor video, care se derulau pe un ecran mare.
“Cândva, am fost un singur club la Vaslui care stârnea admirație la fiecare concurs. Acum suntem mai multe cluburi, care formează o familie în continuare și care încearcă să-i țină pe copii departe de calculator și mai aproape de sala de sport. Sunt de 17 ani la acest club și mă simt ca acasă”, a declarat Marcel Miron, proaspăt campion european și vârful de lance al clubului “Liga de Est”.
Generațiile care au dat identitate taekwon-do-ului vasluian fac cinste în continuare, împărțindu-se pe la diferite cluburi, cum ar fi “Varan” și “Sulsa”, din Vaslui, “Kwangae”, din Iași, și clubul organizator, “Liga de Est”.
Participanții s-au întrecut în cadrul unui Festival de arte marțiale, cei mai buni fiind premiați de organizatori și Direcția pentru Sport și Tineret Vaslui.
“Sportivii au participat la patru probe individuale, cum ar fi tul, luptă, sărituri, spargeri forță. În pauza dintre categorii, cei prezenți au asistat la demonstrații ale sportivilor multipli campioni europeni și mondiali de la cluburile participante, membri ai lotului național”, a declarat Mihai Hondru.
Acțiunea s-a intitulat “20 de ani de taekwon-do în Vaslui”, știut fiind faptul că pe 24 ianuarie 1991 se puneau bazele primului club de taekwon-do la Vaslui.

Fără răspunsuri la "Regal de arte marțiale la Vaslui"