Tezaurul de la Liga de Est

“Liga de Est” s-a numărat printre cele mai bune cluburi participante la Cupa Internațională de Vară la taekwondo, competiție găzduită de Oradea. Sportivii clubului vasluian s-au întors cu 40 de medalii, dintre care 14 de aur, 12 de argint și 14 de bronz. Aceste rezultate i-a adus primul loc în clasamentul pe echipe la categoria copii și locul trei la juniori.
“Îi felicit pe sportivi pentru aceste performanțe. Am participat la cinci probe, cu un număr de 26 de sportivi, dintre care 18 copii, cinci juniori și trei seniori. Totodată, Vasluiul a fost reprezentat de doi arbitri, iar delegația noastră a mai cuprins și un număr de părinți, care au fost și suporterii noștri”, a spus Mihai Hondru, președintele CS “Liga de Est” Vaslui.
Printre sportivii remarcați se numără Miruna Lupașcu, care a obținut medaliile de aur la luptă și tull, categoria copii, contribuind și la aurul pe echipe la tull, Dragoș Florea, cu medalii de aur la tull și luptă, copii. Aur a obținut și Maria Popa, în probele de tull și luptă. La seniori,
Silvia Vasilache a obținut o medalie de aur la tull, două de argint la luptă și spargeri forță, iar Cristian Popa a câștigat aurul în proba de tull, centuri colorate, argintul la luptă și medalia de bronz la spargeri forță.

Fără răspunsuri la "Tezaurul de la Liga de Est"