Salba de medalii

Numarul unu al vasluienilor a fost Marcel Miron, care a obtinut doua medalii de aur la seniori, in probele de tehnici speciale si lupta traditionala, si o medalie de argint la tull – 2 DAN.

Aur au mai obtinut Silvia Vasilache (tull-senioare), Cristian Popa (tull-seniori, centuri colorate) si Alin Zaharia (lupta traditionala-seniori).
Silvia Vasilache s-a remarcat si la lupta, unde a terminat pe locul doi competitia, iar Alin Zaharia a cucerit argintul la tull, seniori – 1 DAN.

Tot la seniori, George Manea a terminat pe locul doi proba de spargeri forta, iar Andra Gheteu a cucerit medalia de argint la tull – 1 DAN, lupta si spargeri forta.

La juniori, cel mai bun rezultat apartine lui Lucian Hrestic, care a obtinut medalia de argint la lupta – 63 de kg, iar Dragos
Andurnachi a obtinut medalia de bronz la lupta si tull. Tot bronz a obtinut si Marius Babii, la lupta – 70 de kg.

Pe echipe, la seniori, CS „Liga de Est” a obtinut locul 1 la tull si locul 3 la spargeri forta, iar la juniori, locul 1 la lupta si locul 2 la tull. Aceste rezultate au situat clubul pe locul 2 in clasamentul general pe echipe, la seniori.

„Sunt rezultate remarcabile. Ii felicit pe sportivi pentru atitudine. Asteptam definitivarea lotului national sa vedem care sunt sportivii selectionati de FRTKD pentru participarea la pregatirea centralizata. Sigur la lot va fi chemat Marcel Miron, care va reprezenta Romania la Cupa Europei de Sud-Est, din luna mai”, a spus Mihai Hondru, presedintele CS „Liga de Est” Vaslui.

Campionatul National de Taekwon-do a avut loc la Oradea, in perioada 11-13 martie.

Fără răspunsuri la "Salba de medalii"