Tolba plina de medalii

Vasluiul a fost „fruncea” si in acest an in intrecerile de taekwon-do. Pe plan national, sportivii de la CS „Liga de Est” au cucerit locul doi in clasamentul general la Campionatul National, locul trei la copii la Cupa Internationala de Vara, acelasi loc obtinandu-l si la Cupa Romaniei.

Pe plan international, Marcel Miron a cucerit medalia de argint si una de bronz la Campionatul European, iar la Cupa Internationala din Slovacia, sportivii vasluieni au adus la vitrina clubului doua medalii de argint si una de bronz.

„Sunt multumit de acest an. Chiar daca a fost criza, am reusit sa participam la numeroase competitii. E un semn ca vasluienii inca mai fac sport. Le multumesc parintilor si sponsorilor pentru ca m-au ajutat sa formam o echipa puternica, iar rezultatele obtinute sunt o dovada ca ne-am facut treaba corect”, a spus Mihai Hondru, presedintele CS „Liga de Est” Vaslui.

Pe plan local, in acest an clubul vasluian a organizat doua concursuri, cu caracter de selectie, care au adunat de fiecare data aproape 100 de sportivi.

Fără răspunsuri la "Tolba plina de medalii"