Ambasadorii de aur ai Vasluiului

In prezenta unei asistente entuziaste, colindele si momentele folclorice au transformat Gala Sportului Vasluian intr-o adevarata sarbatoare. Printre personalitatile care au onorat evenimentul sau numarat Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui, insotit de viceprimarul Valeriu Caragata, si Vasile Ursanu, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi pe anul 2010 a fost deschisa de Nadia Scrieciu, directorul DJST Vaslui.

„Ne bucuram sa fim impreuna in prag de sarbatori sportivi, manageri, presedinti de cluburi. Este un moment de bilant pentru activitatea sportiva vasluiana, in care ne-am propus sa premiem cei mai buni sportivi vasluieni”, a spus Nadia Scrieciu. Si cum pentru organizarea unui astfel de eveniment au fost necesare si fonduri, amfitrionul actiunii a tinut sa multumeasca sponsorilor. „As vrea sa multumesc unor oameni care ne-au ajutat la actiunile pe care le organizam.

Este vorba de Primaria Vaslui si o serie de agenti economici: Taviany, Renault Trucks, Dedeman Bacau, Bambus, Speed, Interex, Radical, Gruppo Damidio „, a precizat Nadia Scrieciu.

 

Primaria va organiza o gala a sportivilor

La randul lui, Vasile Paval a spus ca 2010 a fost un an sportiv deosebit. „Ati venit aici cei mai buni din cei mai buni. Aceste performante se datoreaza sportivilor, antrenorilor, iar eu ma mandresc cu acesti copii minunati. Nici o bucurie nu este mai mare decat atunci cand faci performanta in conditii nu tocmai benefice. Sportul vasluian a avut rezultate atat la sportul pe echipe, cat si la individual.

La randul ei, Primaria Vaslui va organiza o gala a sportivilor. Noi ramanem aceiasi oameni alaturi de dvs., aceiasi oameni care vor raspunde prezent ori de cate ori ne veti trece pragul”, a spus Vasile Paval. Si reprezentantu ISJ Vaslui a transmis felicitari celor mai buni sportivi vasluieni.

„Vin cu mare bucurie la astfel de evenimente. Va cunosc pe toti si va recunosc in performant ele pe care la obtineti an de an. Pentru rezultate voastre va felicit si va vom fi alaturi, pentru a mentine stacheta performantelor la cel mai inalt nivel”, a spus Vasile Ursanu.

 

Sursa: Monitorul de Vaslui

Fără răspunsuri la "Ambasadorii de aur ai Vasluiului"