Gala Sportului Vasluian 2010

Vineri, emotiile au fost mai degraba de partea organizatorilor si a prezentatorilor editiei din acest an a Galei Sportului Vasluian, decat de partea sportivilor, cei care sunt caliti de zecile de competitii la care au participat. Intr-o atmosfera de vacanta, sala de intruniri a Directiei Judetene pentru Sport si Tineret a strans laolalta cei mai valorosi sportivi din judet. Acesti adevarati ambasadori ai comunitatii locale au adunat nu mai putin de 152 de medalii la competitii nationale si internationale. Performantele lor nu au putut fi trecute cu vederea si in semn de recunostinta au fost premiati de catre DJST Vaslui. Desi au afirmat ca in judet sunt mai multi sportivi valorosi, reprezentantii Directiei au alcatuit un top 10 dupa cum urmeaza: Pe pozitia a 10-a s-au clasat la egalitate atletii barladeni Andreea Stamatin si Ionut Lica, de la C.S Scolar Barlad, antrenati de profesor Lucian Bolgar. Pe o pozitie mai sus s-a situat echipa de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv, reprezentata prin jucatorul Alexandru Huzum. Locul 8 a fost rezervat echipei de rugby U17 a C.S. Scolar Barlad, reprezenta prin jucatorul Bogdan Lungu. La egalitate, pe pozitia a 7-a s-au situat luptatorii Marius Ionicescu (C.S Sulsa Vaslui) si Georgian Manea (C.S Liga de Est Vaslui). O prezenta placuta a fost si aruncatoarea Madalina Tacu, antrenata de profesor Maxim Laurentiu, cea care prin performantele sale s-a clasat pe locul 6. Pozitia a 5-a a fost si ea impartita tot de doua aruncatoare Oana Baran si Ionela Vartolomei, ambele de la C.S Viitorul Vaslui. Palatul Copiilor Vaslui a fost si el reprezentat, de Lucian Melinte (sectia automodele), elevul coordonat de Constantin Olaru clasandu-se pe locul 4. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de atletul Andrei Alestar de la C.S Viitorul Vaslui, in timp ce pe pozitia a doua s-a clasat Marcel Miron(C.S Liga de Est Vaslui) – taekwon-do. Marea castigatoare a fost si in acest an atleta Mirela Lavric, eleva antrenata de Viorica Pintilie avand si in 2010 un an de exceptie, cu rezultate excelente la competitiile nationale si europene.

 

Premii speciale

 

In cadrul acestei gale, DJST Vaslui a tinut sa recunoasca si meritele echipelor fanion ale judetului. Astfel a acordat diplome si distinctii echipelor FC Vaslui (fotbal), Rulmentul Barlad (rugby) si HCM Vaslui (handbal). Au fost premiate si cluburile reprezentative (LPS Vaslui, CS Scolar Barlad si C.S Viitorul Vaslui), dar si asociatiile de „profil” (Asociatia judeteana de Atletism, As. jud. de Handbal, As.jud. Sportul Pentru Toti, As.jud. de Lupte, As.jud de Gimnastica, As.jud. de Oina, As.jud. de Sah, As.jud. de Fotbal, As.jud. de Rugby).

 

Primaria va organiza inca o gala

 

Printre sportivi si antrenori, in sala au fost prezenti si reprezentanti ai Administratiei Locale, in persoana primarului Vasile Paval, si a vicelui Valeriu Caragata. Acestia au tinut sa ii felicite pe toti sportivii si au asigurat ca in curand Primaria Vaslui, va organiza o alta Gala de premiere a performantelor sportive. „Primaria poate nu a facut ceea ce ar fi putut face pentru ca sportul vasluian sa fie mai sus, pentru ca stim cu totii ce an greu a fost. Ma mandresc cu acesti copii minunati care poate candva vor avea grija de noi.” a declarat primarul Vasluiului Vasile Paval, cel care a incheiat dezvaluind ca in curand Primaria va organiza si ea o gala similara.

 

Clasamentul celor mai buni sportivi ai judetului in anul 2010

 

Nume Prenume / Disciplina Unitatea Sportiva Antrenor

1. Mirela Lavric / Atletism LPS Vaslui – Dinamo Bucuresti Prof. Viorica Pintilie 2. Marcel Miron / Taekwon-do C.S Liga de Est Vaslui Antr. Mihai Hondru 3. Andrei Alestar / Atletism-aruncari C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim 4. Lucian Melinte / Automodele Palatul Copiilor Vaslui Antr. Ctin Olaru 5. Ionela Vartolomei / Atletism – aruncari C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim 5. Oana Baran /
Atletism – aruncari C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim 6. Madalina Tacu /
Atletism – aruncari C.S Viitorul Vaslui Prof. Laurentiu Maxim 7. Marius Ionicescu / Taekwon-do C.S Sulsa Vaslui Antr. Marius Ionicescu 7. Georgian Manea / Taekwon-do C.S Liga de Est Antr. Mihai Hondru 8. Echipa U17 Rugby – Bogdan Lungu C.S Scolar Barlad Prof. Ciprian Popa 9. Echipa jun. I Handbal – Alex Huzum LPS Vaslui Prof. Sebastian Hagiu 10. Ionut Lica / Atletism C.S. Scolar Prof. Lucian Bolgar 10. Andreea Stamatin C.S. Scolar Prof. Lucian Bolgar

Fără răspunsuri la "Gala Sportului Vasluian 2010"