Selectie la taekwon-do

Sala de sport a Liceului „Emil Racovita” a fost mai animata ca niciodata. Zeci de parinti si bunici au venit sa-si vada odraslele, angrenate in competitia „Tanarul practicant de taekwon-do”, care face parte dintr-un proiect cu finantare de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret (DJST) Vaslui.

„Am avut o participare buna. Cei 67 de sportivi, dintre care 10 juniori I si seniori, 8 juniori II, 24 de juniori III si 25 de copii, au demonstrat reale calitati, concurand la trei probe: tull, lupta si tehnici speciale”, a spus Mihai Hondru, presedintele CS „Liga de Est” Vaslui. Sportivii premiati au primit diplome, medalii si cupe.

„Am urmarit selectia copiilor in cadrul clubului ca rezultat al unui an de antrenament, cu evolutia fiecarui sportiv in plan tehnico-tactic si adaptarea acestora la atmosfera de competitie, dar si in vederea participarii tinerilor practicanti de taekwon-do la competitiile din anul 2011”, a mai spus Mihai Hondru.

Castigatorii concursului sunt: categoria Copii (7-9 ani): Miruna Lupascu si Teodor Dumitrascu; Juniori III (9-12 ani): Raluca Ungureanu si Mircea Hondru; Juniori II (12-15 ani): Cosmin Butnaru si Beatrice Munteanu; Juniori I si Seniori: Ștefan Fratian.

Fără răspunsuri la "Selectie la taekwon-do"