Cu sanse la medalie

Marcel Miron se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile inaintea participarii la Cupa Europei la taekwondo. Vasluianul sustine ca este pregatit si spera sa obtina o medalie la tehnici speciale.

„Fata de campionatul european, la Cupa Europei proba e un pic diferita. Aici sunt doar doua tehnici, dintre care doar una este similara cu cea de la Campionatul European. In plus, medalii se acorda pentru fiecare tehnica in parte. Sunt pregatit si sper sa vin acasa cu o medalie”, a spus Marcel Miron.

La Cupa Europei de la Bratislava (Slovacia) participa echipe din 40 de tari, cu peste 800 de sportivi.

„Nivelul este destul de ridicat fiindca tarile pot fi reprezentate de mai multe cluburi. Sunt anuntati sportivi cu experienta si cu un palmares bogat”, a mai afirmat componentul clubului „Liga de Est” Vaslui, care se afla la prima sa prezenta la Cupa Europei.

„Am mai participat o singura data, dar la o Cupa Mondiala, unde am ajuns pana in turul trei la tull”, a completat Marcel Miron.

CS „Liga de Est” va participa la Bratislava cu patru seniori si patru juniori: Marcel Miron, Silvia Vasilache, Andra Gheteu, Tudor Dariescu, Bogdan Popa, Stefan Fratean, Eduard Mocanu si Beatrice Munteanu. Intrecerile sunt programate in perioada 21-24 octombrie.

Fără răspunsuri la "Cu sanse la medalie"